Teatar
Teatar Carte Blanche - Zemun
Karađorđeva 9
(ulaz iz D. Medakovića)
011 420 90 70

Dečiji dramski kreativni studio - Carte Blanche

Dečji dramski kreativni studio CARTE BLANCHE  počinje sa radom 17. septembra 2016. god.

Studio se bavi kreativnim radom sa decom od pred
škog do srednjo?kolskog
uzrasta. Kroz različite dramske
  tehnike  deca neprimetno, igrajući se, usvajaju osnove pozori?nog jezika.

Studio Carte Blanche podstiče posebnosti svakog deteta i usmerava individualnost.

Paralelno se neguju lični, intimni, spontani stvaralački proces kao i grupni rad, u kom kroz dinamiku grupe dolazimo do usvajanja tolerancije, razvijanja empatije
  i jačanja osećanja poverenja.
Studio posebnu pažnju posvećuje predškolcima! Kroz igru, razvija se motorika, uče se brzalice, pričaju se priče, razvija se kreativnost, koncentracija, sklonost improvizaciji, bavimo se lepim!

Radionice se održavaju jednom nedeljno (subota, nedelja) po grupama u trajanju od 1h 30min.

Voditelji Dramskog kreativnog studija Carte Blanche su glumac ATELJEA 212 Bojan Žirović i dramaturg Irina Gilić Žirović.
Dramski kreativni studio CARTE BLANCHE omogućava polaznicima da prođu ceo ”pozorišni krug”, od čitanja i analize predloženog teksta do igranja predstave na pravoj pozorišnoj sceni!

Prolazeći kroz različite umetničke medije, kao što su pokret, poezija, muzika, likovna umetnost lični I kreativni potencijali deteta se razvjaju I dolaze do izražaja.

Specifičnost rada u našem studiju su i gostovanja predavača , tako da će deca moći da komuniciraju i razmene mišljenje sa poznatim ljudima iz različitih profesija. Naši gosti predavači biće poznati glumci, muzičari, reditelji, scenografi…

Deca će imati priliku da sa ljudima iz profesije diskutuju, izmaštaju scenografiju, kostime… da predlože muziku za predstavu.

Naročita pažnja se obraća na dramaturgiju. Otkrivamo tajne pisanja, analiziramo tekstove, likove. Scene koje deca osmisle na bazi improvizacije, spajamo u dramske segmente i dolazimo do zajedničke predstave koju ćemo prikazati na sceni Teatra “CARTE BLANCHE”.

Broj dece u grupama je ograničen (10-12).
Cena članarine na mesečnom nivou iznosi 3000 dinara.
Kontakt

Karađorđeva 9
(ulaz iz D. Medakovića)

011/ 420 90 70
069/ 420 90 70
office@carteblanche.co.rs
© 2016 | Teatar Carte Blanche